Save Time
Solutii web. Creare. Promovare

OPTiNVEST ofera solutii de creatie, dezvoltare si promovare online. Ai o companie nou infiintata pentru care doresti crearea unei pagini web? Ai deja un website pe care doresti sa il aliniezi la noile tehnologii web? Daca activitatea ta vizeaza comertul pe internet cu siguranta ai nevoie de un magazin online la cheie.

Toate website-urile realizate de firma noastra sunt dezvoltate cu accent pe: un aspect estetic deosebit; personalizarea designului; content management, CSS/XHTML valid; compatibilitate cross-browser; accesibilitate, uzabilitate si compatibilitate SEO.
Prezenta web
Importanta de a fi online


Pe o piata cu o concurenta mare si dinamica, un website eficient este de o importanta majora. O companie de web design poate influenta clientul in luarea deciziei atat timp cat acesta navigheaza pe website.

Noi te ajutam sa-ti atingi obiectivele si publicul tinta, datorita implicarii si experientei in munca. Avand un website bine optimizat pentru vizitatori si bine optimizat pentru motoarele de cautare este ca si cum lupta e castigata.Servicii web
Web Design Profesional

Web Design Estetic, Curat, Creativ, Personalizat - site-ul afacerii dvs, arata la fel de bine cum functioneaza

Technologii de ultima generatie

CSS/XHTML, jQuery, Javascript, AJAX - sunt tehnologiile care dau forma si functionalitati diverse unei pagini web moderne

Cod si structura optimizate

Cod CSS/XHTML/PHP, Cache multilevel, imagini, scripturi, structura .css si baze de date optimizate

Content Management System

Solutii web oferite pe o structura CMS - sistem de administrare proprie. Puteti face modificari oricand si oriunde.


consultanta web IT
Consultanta web

consultanta in achizitii domenii, setari server, e-mail
analiza cerintelor clientului in planificarea proiectului
productia aplicatiei (design / cod / modul administrare)
testare si eliminare bug-uri, instalare in mediul client
integrare aplicatie web si sincronizare cu alte aplicatii
optimizarea on-off site, inscrierea in motoare de cautare
planul de marketing - cresterea popularitatii site-ului
intretinere / mentenanta si eventuale update-uriavantaje site web
Beneficiile unui site web

In secolul vitezei orice potential client al serviciilor oferite de dumneavoastra doreste sa gaseasca toate informatiile de care are nevoie pe site-ul dumneavoastra.

Apeland la serviciile de creare site si optimizare web puteti fi sigur ca afacerea dumneavoastra va fi mai bine gasita prin intermediul internetului.

Cu ajutorul serviciilor noastre de creare si optimizare web va cresteti vanzarile firmei si economisiti timp si bani.IDENTITATE WEB

Identitatea web - design publicitar

In cadrul oricarui business, pagina web este de cele mai ori primul contact pe care îl au posibilii clienti, parteneri, furnizori sau viitori angajati cu firma dumneavoastră.

Realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta fie atat pentru o companie mica cat si pentru o corporatie . Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.

Toate aceste informatii atent selectate consolideaza un brand care ulterior va produce si efect financiar materializat prin profit. Identitatea vizuala, brandul, trebuie sa se regaseasca pe un website ca identitate web. Toata grafica publicitara, materialele promotionale si publicitatea online trebuie sa fie unitara consolidand brandul.


© 2012-2018 Copyright by OPTiNVEST SRL. All rights reserved.