Save Time
Solutii web. Creare. Promovare

OPTiNVEST ofera solutii de creatie, dezvoltare si promovare online. Ai o companie nou infiintata pentru care doresti crearea unei pagini web? Ai deja un website pe care doresti sa il aliniezi la noile tehnologii web? Daca activitatea ta vizeaza comertul pe internet cu siguranta ai nevoie de un magazin online la cheie.

Toate website-urile realizate de firma noastra sunt dezvoltate cu accent pe: un aspect estetic deosebit; personalizarea designului; content management, CSS/XHTML valid; compatibilitate cross-browser; accesibilitate, uzabilitate si compatibilitate SEO.
Prezenta web
Importanta de a fi online


Pe o piata cu o concurenta mare si dinamica, un website eficient este de o importanta majora. O companie de web design poate influenta clientul in luarea deciziei atat timp cat acesta navigheaza pe website.

Noi te ajutam sa-ti atingi obiectivele si publicul tinta, datorita implicarii si experientei in munca. Avand un website bine optimizat pentru vizitatori si bine optimizat pentru motoarele de cautare este ca si cum lupta e castigata.Servicii web
Web Design Profesional

Web Design Estetic, Curat, Creativ, Personalizat - site-ul afacerii dvs, arata la fel de bine cum functioneaza

Technologii de ultima generatie

CSS/XHTML, jQuery, Javascript, AJAX - sunt tehnologiile care dau forma si functionalitati diverse unei pagini web moderne

Cod si structura optimizate

Cod CSS/XHTML/PHP, Cache multilevel, imagini, scripturi, structura .css si baze de date optimizate

Content Management System

Solutii web oferite pe o structura CMS - sistem de administrare proprie. Puteti face modificari oricand si oriunde.


consultanta web IT
Consultanta web

consultanta in achizitii domenii, setari server, e-mail
analiza cerintelor clientului in planificarea proiectului
productia aplicatiei (design / cod / modul administrare)
testare si eliminare bug-uri, instalare in mediul client
integrare aplicatie web si sincronizare cu alte aplicatii
optimizarea on-off site, inscrierea in motoare de cautare
planul de marketing - cresterea popularitatii site-ului
intretinere / mentenanta si eventuale update-uriavantaje site web
Beneficiile unui site web

In secolul vitezei orice potential client al serviciilor oferite de dumneavoastra doreste sa gaseasca toate informatiile de care are nevoie pe site-ul dumneavoastra.

Apeland la serviciile de creare site si optimizare web puteti fi sigur ca afacerea dumneavoastra va fi mai bine gasita prin intermediul internetului.

Cu ajutorul serviciilor noastre de creare si optimizare web va cresteti vanzarile firmei si economisiti timp si bani.MARKETING WEB

Consultanta SEO

Ce este SEO?

SEO este un acronim si vine de la termenul Search Engine Optimization, optimizare pentru motoarele de cautare. SEO inseamna un set de actiuni intreprinse pe un site/blog cu scopul de a manipula favorabil ranking-ul cuvintelor cheie, relevante site-ului, in motoarele de cautare. Scopul SEO este sa aduca trafic relevant pe site care inseamna profit.

Clientii aleg rezultatele cautarilor din primele 2 pagini ale motoarelor de cautare. Expertii Web Marketing admit ca orice website are un potential major de urcare in motoarele de cautare, mizand pe o abordare profesionala. Procesul de optimizare SEO este unul de durata, odata datorita faptului ca motoarele de cautare isi updateaza continutul greu (dureaza pana un anumit site este indexat), apoi, concurenta face acelasi lucru. Timpul de optimizare depinde si de numarul total de rezultate pe segmentul cautat.


© 2012-2018 Copyright by OPTiNVEST SRL. All rights reserved.